Jag och Woody följde med Jocke och Umberto idag för att se så att Umberto skulle klara av att gå förbi forsen och över bron. Men det var treåriga Umberto som gick först hela tiden och inte hade han några problem med att något var farligt, han stegade på med stora raska kliv hela turen så Woody fick skritta på ordentligt för att hinna med i uppförs- och nedförsbackar. Så Woody blev faktiskt lite svettig trots att vi nästan bara skrittade hela passet med lite inslag av piaff och passage när Woody tände till och tyckte att han inte hann med ordentligt eller att något var farligt.

Woody är en sådan extrem rutinälskare, så när hans rutiner blev rubbade och han helt plötsligt inte skulle gå med LA och inte gå först, då blev det lite nervöst ibland. Men han var hur fin som helst i form, i handen, för skänkeln och kunde verkligen skritta magiskt bra med svingande rygg när han var som bäst. När några barn sprang fram och tillbaka och skrek på en gångbro över forsen blev han lite stressad och började piaffa, men då var han faktiskt väldigt läcker. Både barn och vuxna stannade upp och bara ställde sig och tittade på honom.

Så när vi kom tillbaka kändes det att han var totalt genomgymnastiserad i hela kroppen. Ett riktigt bra och nyttigt pass både mentalt och fysiskt.

Efter det promenerade jag med Petra och LA till ridbanan och såg på när de red ett dressyrpass. Det var nog det bästa passet någonsin med LA. Han var så otroligt fin och Petra kunde sitta och träna rörelser och tempoväxlingar med LA i en magiskt fin form och äntligen fick hon njuta av att grovjobbet och unghäståren är avklarade och att hon har en härlig tid framför sig med honom.11694242_697180897054049_1994868985_n11262340_374872609375957_1429181477_n

Annonser