Det har regnat inatt och nästan hela dagen idag. Nästan alla vattendrag har svämmat över, det står vatten på åkrarna och gissa hur det ser ut i hästhagarna. Inte är det trevligt. Jag har haft jour och jobbat en del av natten och hostat den andra delen känns det som.

Ikväll åkte jag och Petra först till Gentle och pysslade om henne. Hon har tur som har en skogshage. Även om den också blivit blöt så är det inte alls så farligt som de andras hagar. Den lera som var på hennes ben var också så lätt att borsta bort. Hon hade inte rullat sig och har nu tappat det mesta av vinterpälsen så hon blev skinande kolsvart blank när vi borstat henne.

Sedan åkte vi till de andra och Petra red Woody en liten stund i manegen. Hon fick spola av benen på honom innan för de var otroligt leriga. Jag mockade under tiden och fyllde på med rent spån. Woody såg lite stel och obekväm ut idag, säkert av att han stått och frusit i regnet, trots regntäcke. Men på slutet började han se mjukare och smidigare ut. Det var skönt att hon hann rida honom så att han fick mjuka upp sina muskler. Sedan borstade vi både Woody och LA innan vi gav kvällsmat. Det var skönt att lämna dem rena och torra om benen i rena boxar efter en väldigt blöt dag i blöta hagar. 10893728_770880326323528_2064944791_n

Annonser