Jobbat inatt och mycket idag, ont i kroppen och dessutom körigt i magen. Känner mig inte precis på topp utan ganska sliten. Men ett underbart väder var det idag med sol och värme, så trots att lilla utebanan var upptagen av ridskoleelever och stora utebanan var begränsad av dressyrstaketet som var uppställt så kunde jag inte tänka mig att gå in i manegen och rida utan red på den del som var kvar av stora utebanan.

Woody var lite jobbig i början när han skulle hålla koll på LA som Petra red på slingan och när han blev lite rädd för ridskolehästarna som också passerade förbi. Men sedan blev han bättre och bättre. Jag ville inte göra så mycket byten så att han inte ska byta för Petra på lördag, utan red lite galoppslutor, samlade små volter och travskolor.

När han kändes som bäst fick Petra sitta upp. Hon red in på dressyrbanan och tränade på delar av programmet. Woody var betydligt mer avslappnad än på Pay and Ride i måndags och det såg riktigt bra ut. Hon kunde också börja länga honom i galoppen. Hon var så nöjd och det känns ju bra i både mattehjärtat och mammahjärtat.

IMG_1202

Annonser